KÉZBEN TARTOTT ELEGANCIA, AZOKNAK TERVEZVE, AKIK ÉRTÉKELIK A MODERN ÉS STÍLUSOS KÁRTYATARTÓKAT

PRÉMIUM MINŐSÉG

Válassz számtalan lehetőségünk közül vagy éld ki művészi ambíciódat! Töltsd fel egyedi grafikádat vagy fényképedet és alkosd meg saját kártyatartódat!

★★★★★

ULTRAVÉKONY, PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

A Painted1 kártyatartók kiemelkedően kicsi méretükkel és praktikus kialakításukkal megkönnyítik a mindennapokat.A kompakt formatervezésnek köszönhetően könnyen elférnek a zsebedben anélkül, hogy bármilyen kényelmetlenséget okoznának.

★★★★★

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A Painted1 kártyatartók kialakítása minden kézhez tökéletesen illeszkedik, hogy gyorsan és könnyen megtaláld amire szükséged van.

★★★★★

FORRADALMI TECHNOLÓGIA

A legmagasabb minőség eléréséhez a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. Legyen szó az ezred milliméter pontosságú MOPA lézergravírozásról, a CNC vezérelt fémmegmunkálásról vagy az általunk fejlesztett DLT (Direct Lock Transfer) képátvitelről, minden esetben a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk.

★★★★★

PRECÍZ TERVEZÉS

A tökéletes kialakítás érdekében minden alkatrészt a legnagyobb gondossággal terveztünk meg, hogy időtálló és praktikus kiegészítőd legyen a mindennapokban.

★★★★★

RFID LOPÁSVÉDELEM

Minden Painted1 kártyatartó rendelkezik RFID lopásvédelemmel, amely hatékonyan védi kártyáidat az illetéktelen adathalászoktól és a PayPass alapú lopásoktól.

Ez a technológia biztosítja, hogy személyes adataid mindig biztonságban legyenek.

Összecsukható tartalom

Leírás

A Painted1 nem csupán egy prémium minőségű, alumínium kártyatartó, hanem egy egyedi műalkotás is. Az általunk fejlesztett DLT gyártástechnológia révén hihetetlen élénk színeket, részletgazdag képeket és grafikákat tudsz megjeleníteni. Ez a sajátos megoldás teszi igazán stílusossá és egyedivé a Painted1 tárcákat. De ez még nem minden! Éld ki művészi ambíciódat, töltsd fel egyedi grafikádat, vagy fényképedet és alkosd meg saját kártyatartódat!

Könnyű, ultravékony kialakítása miatt kényelmesen elfér a zsebedben, és mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

Tulajdonságok

  • Tárolókapacitás: 1-12 kártya + bankjegyek
  • Méret: 86 x 54 x 7 mm
  • Egyedi grafikával ellátott, cserélhető, fényes, lakkozott előlap
  • Anyaga: Eloxált alumínium
  • DLT nyomdatechnológia
  • Súly: 63 gramm
  • RFID blokkoló technológia
  • Ultra vékony, kompakt dizájn
  • Pénzcsipesszel ellátva
  • Aprótartó (opcionális)

RFID védelem

Minden Painted1 kártyatartó rendelkezik RFID lopásvédelemmel, amely hatékonyan védi kártyáidat az illetéktelen adathalászoktól és a PayPass alapú lopásoktól. Ez a technológia biztosítja, hogy személyes adataid mindig biztonságban legyenek.

Technológia

A Painted1 által fejlesztett DLT(Direct Lock Transfer)nyomdatechnológia magas pixelsűrűséget tesz lehetővé, mely többrétegű és színhelyes képeket biztosít.
A CNC megmunkált alumínium előlap precíz kidolgozása, egyedi és prémium megjelenést kölcsönöz a tárcának.

Gyártás és szállítás

A kártyatartók összeszerelése Budapesten történik, ahol kivételes odafigyeléssel és precizitással készül el minden egyes darab. A gyártási folyamatot szakértő csapatunk felügyeli, hogy biztosítsuk a prémium minőséget és az egyedi grafikák tökéletes megjelenését. A folyamat mindössze 2-4 munkanapot vesz igénybe.

Miután elkészült a kártyatartód, a lehető legrövidebb időn belül kézbesítjük.